چکيده ۴۵ بر روي قهوه اي شدن شربت گلوکز نگهداري شده در ۲۵ و (MAP) تاثير سيستم بسته بندي اتمسفر اصلاح شدهو CO2%۲٥/N2%۷٥ ،CO2%٧٥/N2%٢٥ ،N2%۱۰۰ ،O2%۱۰/N2% بررسي شد. اتمسفرهاي مختلف نظير هوا، ۹۰ ordm;Cو تحت خلاء بعد از ۲۶ هفته کاملاً قهو ه اي ordm;C۴۵ برابر ۵ نگهداری شده در pH خلاء بررسي شدند. شربت .
نمونه سوالات آزمون استخدامی وزارت دارایی (خرداد۹۴)
بررسي تأثير حد پذيرش در تحليل آماري نتايج تستهاي استحكام پايه نگهدارنده ماهواره بر
دانلود طرح توجيهی توليد فرش چله ابريشم
محاسبه عمق نفوذپرتابه صلب دراهداف بتن-خاك
تحليل انرژي و اگزرژي کوپلينگ نيروگاه سيکل ترکيبي و آب شيرين کن تبخيري چندمرحله اي